Camping Le Mas

In de zonnige Provençe bij de populaire badplaats Martigues ligt de sfeervolle Camping Le Mas. Op het terrein, dat vijf hectare groot is, viert u met het hele gezin een onvergetelijke vakantie. Dit is méér dan een camping — het is een heus vakantiepark, temidden van bossen, baaitjes, stranden, havens en historische stadjes.

Accommodatie
Kampeerders zijn van harte welkom met hun tent, vouwwagen, caravan of stacaravan, waarvoor in totaal 110 staanplaatsen beschikbaar zijn. In de schaduw van de pijnbomen en omringd door de beste faciliteiten is dit een heerlijke basis voor uw vakantie.

Het is echter niet nodig om uw onderdak helemaal uit Nederland mee te slepen. Camping Le Mas heeft een aantal interessante alternatieven voor u klaarstaan in de vorm van stacaravans en chalets. Voorzien van alle gemakken, waaronder een volledige keuken, een eigen badkamer en soms zelfs airco, geniet u hetzelfde comfortniveau als thuis. Kamperen krijgt een geheel nieuwe dimensie in dit vakantiepark.

Faciliteiten
De voorzieningen op deze camping  laten evenmin te wensen over. Zo vindt u er een verkoelend zwembad met een apart kinderbad, meerdere winkeltjes en horeca-gelegenheden en meerdere sportvelden. Een jeu-de-boulesbaan mag evenmin ontbreken. Ook wordt er op het park internettoegang geboden.

Meer weten over Camping Le Mas? Check hier de beschikbaarheid voor de periode waarin u vrij bent en de aantrekkelijke prijzen voor een verblijf op dit vakantiepark. Wij wensen u alvast een fantastische vakantie toe!