Camping La Bastiane

De met vier sterren bekroonde Camping La Bastiane is een heerlijke plek voor uw lente-, zomer- of najaarsvakantie. Vlakbij cultuurstad Fréjus in het departement Var, bent u verzekerd van een onvergetelijk verblijf. Maak hier kennis met het vakantiepark en de omgeving.

Huur een stacaravan
Natuurlijk bent u op Camping La Bastiane van harte welkom met uw tent of caravan. Maar waarom zou u zoveel moeite doen als op dit sfeervolle kant-en-klare stacaravans en bungalowtenten staan? Zowel voor stelletjes als voor grote gezinnen zijn er passende mobile homes. Allemaal bieden ze comfortabele slaapplaatsen en sommige van deze accommodaties zijn zo ruim dat u over een eigen badkamer beschikt. Bekijk hier het aanbod en de prijzen.

Activiteiten en entertainment 
Het animatieteam op de camping houdt kinderen van alle leeftijden bezig. Zo kunnen de ouders op hun gemak van elkaar genieten, terwijl de kids de tijd van hun leven hebben. In de avonduren treden lokale artiesten op en is er dans, muziek en theater op de camping.

Omgeving
Met zoveel  pret en vermaak lijkt het zinloos om Camping La Bastiane überhaupt te verlaten. Maar niets is minder waar. In de omgeving is genoeg te zien en te doen. Voorbeelden van interessante bestemmingen voor een dagtochtje zijn:

  • Monaco
  • De Grand Canyon du Verdon
  • De haven van Toulon
  • Saint-Tropez
  • De abdij van Thoronet

Bekijk hier hoe u Camping La Bastiane kunt boeken.