Camping Aloha

De viersterrencamping Aloha ligt direct aan het strand bij Sérignan, dat op ongeveer 1250 kilometer van Utrecht is gelegen. De naam van dit gezellige vakantiepark is niet toevallig gekozen: overal straalt de camping stukjes Hawaii uit. In combinatie met het warme weer en het brede strand, waant u zich hier in de Stille Oceaan. Geen wonder dat deze camping zo populair is.

Faciliteiten
Voordat u besluit of u op Camping Aloha wilt verblijven, bent u natuurlijk benieuwd naar de faciliteiten. Camping Yelloh! Village Aloha, wat de volledige naam van het kampeerterrein is, beschikt over een sfeervolle cocktailbar, prachtige zwembaden en een prima restaurant. Vlakbij is een leuke strandbar en op het park zelf vindt u een fitnessruimte, fietsverhuur en diverse sportvelden. Het animatieteam houdt de kinderen bezig met allerlei activiteiten, zodat ouders van elkaar kunnen genieten.

Verblijfsvormen
Wat de accommodatie betreft, biedt Camping Aloha voor ieder wat wils. Prik een tentje in de schaduw van de pijnbomen of kies voor één van de kant-en-klare stacaravans of cottages. Een aantal hiervan staat vrijwel direct aan het strand. Het voordeel van deze accommodaties is dat u geen eigen onderdak hoeft mee te nemen naar Zuid-Frankrijk. U profiteert van een eigen keukentje met koelkast, een badkamer en comfortabele bedden. Het woord kamperen krijgt op die manier een heel andere betekenis.

Benieuwd naar de beschikbaarheid van de staanplaatsen of mobile homes? Bekijk hier wat de prijs is voor de door u gewenste vakantieweken en plaats vervolgens online uw reservering.